Archives

Harold Verbrugge 750 750 marcreinoud_68d33y1c

Harold Verbrugge

Na ruim 20 jaar heb ik voor het eerst de overstap gemaakt naar consultancy, naar Pure! Professionals. In de rol van consultant/analist. Pure! geeft mij de mogelijkheid om in diverse keukens te kijken. Ervaren hoe het bij andere bedrijven is en in andere sectoren. Door niet op de automatische piloot, maar ook mijzelf persoonlijk uit te dagen. Verwonderen hoe zaken werken en eventueel anders kunnen. Leren van andere omgevingen en nieuwe mensen.  

Pure! geeft je deze mogelijkheden. Relatiemanagers hebben een uitgebreid netwerk, binnen diverse sectoren. Door de kleinschaligheid en het directe contact, wordt er altijd snel geschakeld. Zowel bij nieuwe als lopende opdrachten. Er is altijd aandacht voor de situatie op het werk, tijdens een opdracht, maar ook op de belangrijke momenten in je privé leven. Mensen van Pure!, zijn ook dan erg attent.  

Persoonlijk contact met collega’s is daarbij belangrijk. Tijdens bijvoorbeeld kennissessies, een wandeling om te weten hoe het met je gaat of gewoon lekker bij een diner. Ook kunnen we als collega’s altijd een beroep doen op elkaar. Voor vragen of advies. Dat is ook de kracht van Pure!. 

Succesverhaal Max 750 750 marcreinoud_68d33y1c

Succesverhaal Max

Sinds mijn afstuderen heb ik altijd in de technische branche gewerkt. Dat deed ik met plezier, maar toch bleef de nieuwsgierigheid naar andere sectoren. Na een aantal keer van werkgever te zijn veranderd besloot ik dat ik graag op projectbasis wilde gaan werken. Juist in die periode werd ik benaderd door Pure! dat mij de mogelijkheid biedt op projectbasis te werken en daarmee een kijkje te nemen in andere sectoren. Sinds ik een paar maanden ben ik begonnen bij Pure! en is mijn eerste opdracht in de publieke sector. Een heel andere omgeving dan het bedrijfsleven waar ik uit kom en daarom erg leerzaam.

Wat ik heel prettig vind aan Pure! is dat vanaf dag één duidelijk is dat je ontwikkeling als consultant centraal staat. Dat zijn geen loze woorden die alleen tijdens de sollicitatieprocedure gelden, maar nu ik hier een paar maanden werk kan ik zeggen dat Pure!dat echt waarmaakt. Direct werd ik aangespoord om certificaten in Prince2 en Agile Scrum te halen. Deze methodieken heb ik bij mijn eerste opdracht direct in de praktijk kunnen brengen. Daarnaast heb ik ook al verschillende masterclasses mogen volgen die me echt helpen de blik op m’n werk te verruimen. Daar komt bij dat je je aansluit bij een vakgroep die met enige regelmaat samenkomt om workshops of lezingen te combineren met een hapje eten. Zo leer je je collega’s kennen, waardoor je ook gebruik kunt maken van hun kennis en ervaring. En natuurlijk wordt er niet alleen gewerkt, maar zijn er ook diverse borrels, werkdiners, dit allemaal georganiseerd door een klein, enthousiast team dat de consultant echt op één zet, maar ook (sportieve) uitjes geïnitieerd vanuit de medewerkers.

Hoewel ik er pas een paar maanden werk heb ik al enorm veel geleerd. Ik ben dan ook heel benieuwd tot wat voor moois dit nog gaat leiden!

Succesverhaal Nora 750 750 marcreinoud_68d33y1c

Succesverhaal Nora

Sinds september 2018 ben ik gestart bij Pure! Professionals in de rol van PMO en heb mij in de afgelopen jaren bij Pure! flink kunnen door ontwikkelen. Ik had zelf nog geen ervaring op het gebied van PMO, maar doordat Pure! mij verschillende trainingen, webinars, PMO-vakgroep sessies etc. (en daarmee het behalen van verschillende certificaten) heeft aangeboden heb ik de afgelopen 4,5 jaar kennis gemaakt met het PMO-werkveld en grote stappen kunnen maken.   

Pure! staat voor o.a. aandacht en betrokkenheid zowel voor de werknemer als de klant. Dit uit zich door de diners, de uitgebreide DoMiBo’s en de activiteiten die we eens in de zoveel tijd met het team doen om elkaar niet uit het oog te verliezen. Naast de leuke activiteiten is er ook ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke aandacht voor jou als werknemer. Periodiek vinden er voortgangsgesprekken met HR plaats om je verdere doelen te bespreken en te behalen. Commercie richt zich vooral op de (nieuwe) klanten, het warm houden van deze contacten om de verbinding met de klant te behouden.   

Wat mij aanspreekt in het werk als consultant, is dat geen één opdracht hetzelfde is. Erg fijn als je van afwisseling en uitdaging in je werk houdt. Daarnaast houdt Pure! rekening met jouw wensen en voorkeuren voor de plaatsing van de opdrachten. Er wordt gekeken naar welke soort organisatie, branche en/of opdracht het beste bij mij past en op die manier kan ik altijd waarde en kwaliteit leveren voor de klant, ook een van de kernwaarden waar Pure! voor staat!   

Succesverhaal Renskje 750 750 marcreinoud_68d33y1c

Succesverhaal Renskje

In de zomer van 2020 nam Pure! Professionals contact op met mij. Consultancy, hmm, niet voor mij, was mijn eerste reactie. De toon van het contact maakte echter wel dat ik de website bezocht: en de visie en aanpak beviel mij en maakte me nieuwsgierig. En Pure! maakt het waar: het echte contact, de oprechte interesse, de tijd die genomen werd om nader kennis te maken met mij (terwijl er niet direct een opdracht in te vullen was).  Dit is niet zomaar consultancy, dit is onderdeel worden van een ‘familie’.

Begin september ben ik gestart als Business Proces Analist via Pure! Professionals. Ik voel mij echt onderdeel van ‘de club’, ondanks dat ik nog niet veel collega’s live ontmoet heb. Alle mogelijkheden die er zijn om contact met elkaar te hebben, worden creatief benut. Digitale kennisdeling sessies, een wandeling in je buurt om je voortgang en leerdoelen te bespreken, geheimzinnige leuke post: Pure! doet het.

Qua opdracht krijg ik de kans mijzelf van een andere kant te laten zien, echt van waarde te zijn voor mijn opdrachtgever en één van mijn dromen te realiseren: (gebruikers)trainingen van een volle dag geven aan een hele diverse doelgroep, die middenin een groot verandertraject ook met nieuwe systemen en processen te maken krijgen. Nog lang niet uitgeleerd op mijn huidige opdracht, ben ik ook alweer nieuwsgierig naar de volgende: want Pure! kennende, zal dat ook weer iets moois opleveren!

Succesverhaal Jane 750 750 marcreinoud_68d33y1c

Succesverhaal Jane

Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Pure! Professionals en ik kan zeggen dat het mij goed bevalt. Ik heb voor Pure! gekozen, omdat ik volledig achter de missie en kernwaarden van Pure! sta; betrokkenheid, kwaliteit en bovenal aandacht. Al vanaf dag één merk je de aandacht en betrokkenheid, aandacht voor mij als persoon, voor wat ik wil, wat ik kan en waarin ik mij nog kan verbeteren. Het is bovendien fijn om vertrouwen te krijgen.

Wat mij ook aanspreekt is dat Pure! Professionals opdrachten heeft in verschillende sectoren en deze afwisseling is precies wat ik zoek. Wij werken in een klein team, wat het nog persoonlijker maakt, en door verschillende activiteiten wordt de verbondenheid gezocht.

Je krijgt de ruimte om binnen Pure! jezelf verder te ontwikkelen, zowel vaktechnisch maar zeker ook op persoonlijk vlak. Het is fijn om aan gevarieerde opdrachten te werken en toch een vaste thuisbasis te hebben!