Archives

Succesverhaal Renskje 750 750 marcreinoud_68d33y1c

Succesverhaal Renskje

In de (corona) zomer van 2020 nam Pure! Professionals contact op met mij. Detachering, hmm, niet voor mij, was mijn eerste reactie. De toon van het contact maakte echter wel dat ik de website bezocht: en de visie en aanpak beviel mij en maakte me nieuwsgierig. En Pure! maakt het waar: het echte contact, de oprechte interesse, de tijd die genomen werd om nader kennis te maken met mij (terwijl er niet direct een opdracht in te vullen was).  Dit is niet zomaar detachering, dit is onderdeel worden van een ‘familie’.

Begin september ben ik gestart als Business Process Analist via Pure! Professionals. Ik voel mij echt onderdeel van ‘de club’, ondanks dat ik nog niet veel collega’s live ontmoet heb. Alle mogelijkheden die er zijn om contact met elkaar te hebben, worden creatief benut. Digitale kennisdeling sessies, een wandeling in je buurt om je voortgang en leerdoelen te bespreken, geheimzinnige leuke post: Pure! doet het.

Qua opdracht krijg ik de kans mijzelf van een andere kant te laten zien, echt van waarde te zijn voor mijn opdrachtgever en één van mijn dromen te realiseren: (gebruikers)trainingen van een volle dag geven aan een hele diverse doelgroep, die middenin een groot verandertraject ook met nieuwe systemen en processen te maken krijgen. Nog lang niet uitgeleerd op mijn huidige opdracht, ben ik ook alweer nieuwsgierig naar de volgende: want Pure! kennende, zal dat ook weer iets moois opleveren!

Succesverhaal Jane 750 750 marcreinoud_68d33y1c

Succesverhaal Jane

Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Pure! Professionals en ik kan zeggen dat het mij goed bevalt. Ik heb voor Pure! gekozen, omdat ik volledig achter de missie en kernwaarden van Pure! sta; betrokkenheid, kwaliteit en bovenal aandacht. Al vanaf dag één merk je de aandacht en betrokkenheid, aandacht voor mij als persoon, voor wat ik wil, wat ik kan en waarin ik mij nog kan verbeteren. Het is bovendien fijn om vertrouwen te krijgen.

Wat mij ook aanspreekt is dat Pure! Professionals opdrachten heeft in verschillende sectoren en deze afwisseling is precies wat ik zoek. Wij werken in een klein team, wat het nog persoonlijker maakt, en door verschillende activiteiten wordt de verbondenheid gezocht.

Je krijgt de ruimte om binnen Pure! jezelf verder te ontwikkelen, zowel vaktechnisch maar zeker ook op persoonlijk vlak. Het is fijn om aan gevarieerde opdrachten te werken en toch een vaste thuisbasis te hebben!

Succesverhaal Ugur 750 750 VersGemerkt

Succesverhaal Ugur

Ik ben bij Pure! Professionals gestart in de rol van PMO/Business-/proces analist. Dit was vanuit mijn vorige werk een mooie nieuwe stap die ik heb kunnen zetten. Na mijn studie ben ik als consultant gaan werken bij werkgevers die lang niet zo’n groot netwerk hebben als Pure! Professionals dat heeft.

Zelf heb ik een technische achtergrond, maar ik kreeg de kans om bijvoorbeeld te werken voor een semioverheidsinstelling. Erg fijn voor iemand die van afwisseling houdt! Dat maakt het voor mij ook leuk om op verschillende projecten te zitten en een kijkje in de keuken te kunnen nemen bij diverse opdrachtgevers.

Wat ik persoonlijk fijn vind aan Pure! is dat er een hecht en betrokken team achter zit. Zowel de collega’s op kantoor als de professionals in het werkveld. Als je een vraag hebt zijn er altijd meerdere collega’s die je graag willen helpen.

De vele leuke evenementen en de gezellige sfeer tijdens de regelmatige werkoverleggen dragen hieraan zeker bij en je krijgt ruim de mogelijkheid om je collega’s goed te leren kennen!

Succesverhaal Natascha 500 500 VersGemerkt

Succesverhaal Natascha

In mei 2018 ben ik gestart bij Pure! en hier heb ik kennis gemaakt met PMO. Het afgelopen jaar heb ik mijzelf sterk ontwikkeld op zowel het vakgebied PMO als mijn persoonlijke ontwikkeling.

Pure! staat voor aandacht, groei, kennis en verbinding. Dit heb ik zelf als zeer prettig ervaren. Geen casuïstiek die onbehandeld blijft in onze vakgroep PMO. Collega’s staan altijd klaar om jou te helpen bij jouw ontwikkeling. Deze persoonlijke aandacht maakt Pure! wie zij zijn en waar zij  voor staan.

Om toch verbonden te zijn met je collega’s faciliteert Pure! eens in de zes weken een werkoverleg met diner. Hierin onderscheid Pure! zich in de aandacht voor de werknemer.

Ik  ben nog lang niet uitgeleerd en zie mijzelf nog verder groeien binnen Pure!. Ik kijk hier met heel veel plezier naar uit!