Na ruim 20 jaar heb ik voor het eerst de overstap gemaakt naar consultancy, naar Pure! Professionals. In de rol van consultant/analist. Pure! geeft mij de mogelijkheid om in diverse keukens te kijken. Ervaren hoe het bij andere bedrijven is en in andere sectoren. Door niet op de automatische piloot, maar ook mijzelf persoonlijk uit te dagen. Verwonderen hoe zaken werken en eventueel anders kunnen. Leren van andere omgevingen en nieuwe mensen.  

Pure! geeft je deze mogelijkheden. Relatiemanagers hebben een uitgebreid netwerk, binnen diverse sectoren. Door de kleinschaligheid en het directe contact, wordt er altijd snel geschakeld. Zowel bij nieuwe als lopende opdrachten. Er is altijd aandacht voor de situatie op het werk, tijdens een opdracht, maar ook op de belangrijke momenten in je privé leven. Mensen van Pure!, zijn ook dan erg attent.  

Persoonlijk contact met collega’s is daarbij belangrijk. Tijdens bijvoorbeeld kennissessies, een wandeling om te weten hoe het met je gaat of gewoon lekker bij een diner. Ook kunnen we als collega’s altijd een beroep doen op elkaar. Voor vragen of advies. Dat is ook de kracht van Pure!. 

Harold, Pure! Professionals