Wij zoeken altijd nieuwe collega’s

Ontdek waarom andere consultants voor ons hebben gekozen. Hier ontdek jij wie wij zijn, waar wij voor staan, wat de ervaringen zijn van jouw toekomstige collega’s en voor welke opdrachtgevers wij werken.

Wie zijn wij?

Wij zijn specialist en hebben bewust gekozen voor de vakgebieden PMO, business analyse en proces analyse. Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld tot een consultancybureau dat bekend staat om haar kwaliteit en visie op PMO en analyse.

Bij ons werken hoog opgeleide consultants die gaan voor kwaliteit en een goed resultaat. De sleutel tot ons succes is aandacht voor elkaar. Persoonlijke aandacht voor de mens, de klant én de match van een opdracht.

Werken bij Pure! Professionals

Wij zijn ontzettend trots op ons bedrijf dat drijft op persoonlijke aandacht voor onze medewerkers en onze klanten. Wij leveren hoge kwaliteit en zijn zeer betrokken bij alle opdrachten die we doen. Ons team bestaat uit enthousiaste en gedreven mensen, die bewust de uitdaging van interim opdrachten aangaan.

Wij zorgen voor de teamspirit door veel social events, trainingen, coaching en intervisie. Samen met ons commerciële team werk je aan de mooiste opdrachten, waarin jij kan leren en onze klant de expertise vindt die nodig is.

Aan de slag bij Pure!?

Werken bij Pure! Professionals

Een paar cijfers op een rij

0
Werkoverleg onder het genot van een hapje en drankje
0
Uitgebreide events per jaar: Summerevent en Winterevent
0
Enthousiaste collega’s die jou helpen je doelen te behalen
0
Kennissessie en training, gericht op jouw ontwikkeling

Ben jij overtuigd?

Voor hen aan de slag?

Een greep uit onze klanten

Voor deze klanten werken?

Hoe het werkt

Solliciteren

1. Wie ben jij?

Het eerste gesprek is om te ontdekken wie jij bent en waar jij voor staat. Deze kennismaking met Marc, directeur, is bedoelt om te kijken of jouw “leercurve” aansluit op de visie van Pure! en andersom.

2. Wat kan jij?

In dit gesprek wordt het commerciële team betrokken. Het gesprek staat dan ook in het teken van jouw persoonlijke competenties.

3. Voorwaarden

De twee voorgaande gesprekken zijn door beide partijen als een succes ervaren. In dit gesprek worden de arbeidsvoorwaarden besproken.

Wij zoeken

Analisten

Wil jij graag versneld ervaring opdoen, persoonlijke begeleiding, flexibiliteit en variatie in jouw werk? Als business procesconsultant bij Pure! Professionals werk jij in verandertrajecten bij vooruitstrevende organisaties en maak je impact in een wereld die continu verandert.

Onze mensen vormen de basis voor het succes van Pure! Professionals, daarom zetten wij hen centraal. Wij investeren in ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden van onze consultants. Onze consultants willen excelleren in analyse; wij zorgen ervoor dat zij dit kunnen doen.

Ben jij benieuwd hoe Anlyse er bij ons uit ziet? Klik dan hieronder voor meer informatie.

Wij zoeken

PMO’ers

Wil jij graag versneld ervaring opdoen, persoonlijke begeleiding, flexibiliteit en variatie in jouw werk? Als PMO consultant bij Pure! Professionals werk jij in verandertrajecten bij vooruitstrevende organisaties en maak je impact in een wereld die continu verandert.

Onze mensen vormen de basis voor het succes van Pure! Professionals, daarom zetten wij hen centraal. Wij investeren in ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden van onze consultants. Onze consultants willen excelleren in PMO; wij zorgen ervoor dat zij dit kunnen doen.

Ben jij benieuwd hoe PMO er bij ons uit ziet? Klik dan hieronder voor meer informatie.

Werken bij Pure! Professionals

Ben jij gemotiveerd, sta jij open voor persoonlijke ontwikkeling en ben jij graag in contact met jouw collega’s? Laat hier jouw gegevens achter. Wij nodigen jou uit op ons kantoor om kennis te maken.

    “Wij heten je van harte welkom bij het Pure! Professionals team!”

    Marc Reinoud