Vacature Business (proces) analist

Voor ons team met gedreven analisten zoeken we nieuwe collega’s! Analist ben je niet zomaar, dat zit in je bloed volgens ons. Onze analisten vragen altijd verder, zoeken de vraag achter de vraag en weten als geen andere de hoofd- en bijzaken van een vraagstuk te onderscheiden. En met een talent voor het visueel presenteren van uitkomsten en adviezen zijn ze in staat om hun opdrachtgevers optimaal te ondersteunen in hun besluitvorming. Waarom is dit zo belangrijk? Omdat we bij Pure! altijd gaan voor hoge kwaliteit, dus ook op het analyse vlak!

Pure! Professionals is al jaren specialist in het vak van business analyse en procesanalyse. Bij ons werken consultants die in het vak hun sporen verdiend hebben en hun uitdaging vinden in opdrachten in de dynamische projecten van onze opdrachtgevers. Interim werk vraagt meer van je dan een vaste baan, op het gebied van expertise, soft skills , flexibiliteit en inzet. Ben jij toe aan de volgende stap en durf je deze dynamische uitdaging aan? Wil je deel uitmaken van ons team van gedreven analisten en werken aan je carrière bij toonaangevende opdrachtgevers? En hou je van fijn contact met je collega’s en werkgever? Dan kunnen we zomaar de match voor elkaar zijn!

Wat zoeken we:

Ervaring:

  • Business- en procesanalisten met enkele jaren ervaring (o.a. met impactanalyses, vooronderzoek, workshops, interviews, requirements opstellen, adviezen schrijven, presentaties geven)
  • Het is een pré als je ervaring hebt in:
    • Agile werken
    • Lean
    • Werken in grote projecten
  • Uitstekende beheersing van de Nederlands en Engelse taal

Wat

We werken veel op het snijvlak business en IT waarbij we denken vanuit de business een de vertaling maken naar IT. Bij de ene opdrachtgever werk je in een Agile omgeving, bij de andere nog in een traditionele omgeving in ontwikkeling. En soms werken we in de implementatie van een wereldwijd nieuw betaalsysteem, soms de introductie van een nieuwe verzekeringspropositie of de verbetering van processen in de backoffice van een pensioenbedrijf. Maar we werken ook mee in scrumteams in bijvoorbeeld non-profit bedrijven om doorlopend nieuwe functionaliteiten te realiseren en hier de analyses voor te doen. Binnen deze opdrachten kan je zowel worden ingezet in o.a. vooronderzoek, impactanalyses, workshops, requirements opstellen, value chain analyse of de breakdown van features naar user stories. Waar jouw ervaring aansluit, hebben wij de opdrachten!

Persoonlijk profiel:

Om succesvol te zijn bij onze klanten is het belangrijk dat je een gedreven persoonlijkheid bent, die makkelijk contact maakt en sterk is in communicatie en beïnvloeding. Je bent in staat om je omgeving mee te krijgen in je ideeën en om te gaan met dynamische en soms politieke omgevingen.

Onze opdrachtgevers bevinden zich met name in de Randstad, een aantal ook hierbuiten.

Werken bij Pure! Professionals

We zijn ontzettend trots op ons bedrijf dat drijft op persoonlijke aandacht voor onze medewerkers en onze klanten. We leveren hoge kwaliteit en zijn zeer betrokken bij alle opdrachten die we doen. Ons team bestaat uit enthousiaste en gedreven mensen, die bewust de uitdaging van interim opdrachten aangaan. Wij zorgen voor de onderlinge teamspirit door veel social events (met en zonder partners), trainingen, coaching en intervisie. Samen met ons commerciële team werk je eraan om de mooiste opdrachten te vervullen, waarin jij kan leren en onze klant de expertise vindt die er nodig is.

Ben je nieuwsgierig naar ons? Neem een kijkje op onze website en bel ons; we gaan graag met je in gesprek.