Vacature Business (proces) analist

Business Procesconsultant (32, 36 of 40 uur)

Wil jij graag versneld ervaring opdoen, persoonlijke begeleiding, flexibiliteit en variatie in jouw werk? Als business procesconsultant bij Pure! Professionals werk jij in verandertrajecten bij vooruitstrevende organisaties en maak je impact in een wereld die continu verandert.

Onze mensen vormen de basis voor het succes van Pure! Professionals, daarom zetten wij hen centraal. Wij investeren in ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden van onze consultants. Onze consultants willen excelleren in analyse; wij zorgen ervoor dat zij dit kunnen doen.

Hoe ziet analyse er bij ons uit?
Bij Pure! Professionals ga jij als interim-professional aan de slag met uitdagende en afwisselende opdrachten bij toonaangevende organisaties. Als business procesconsultant fungeer jij als spin in het web tussen de business en IT en adviseer jij een organisatie bij bedrijfskundige vraagstukken. Jij ondersteunt de business op het gebied van inrichten, analyseren en verbeteren van bedrijfsprocessen. Jij brengt alle wensen en belangen in kaart van stakeholders om besluitvorming voor te bereiden en waar nodig af te dwingen en zorgt voor voldoende draagvlak. Einddoel daarbij is altijd medewerkers van het bedrijf te helpen taken, processen en resultaten blijvend en duurzaam te verbeteren. Uiteraard is elke opdracht weer anders en vraagt iedere omgeving weer andere accenten. Daarom stemmen wij gezamenlijk de opdrachten af op jouw kennis en ervaring, persoonlijke eigenschappen en wensen.

In wat voor bedrijf kom je?
Pure! Professionals heeft bewust gekozen voor de vakgebieden business analyse, procesanalyse en PMO. Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld tot een bureau dat bekend staat om haar kwaliteit en visie op analyse en PMO binnen verandertrajecten. Dit doen we voor financiële organisaties (o.a. ING, Achmea) en ook in de zorg (o.a. Erasmus MC, UMC Utrecht), onderwijs (o.a. Fontys Hogescholen) en (semi)-overheid (o.a. UWV, Vereniging Nederlandse Gemeenten). Bij ons werken consultants die gaan voor kwaliteit en een goed resultaat. De sleutel tot ons succes is aandacht voor elkaar. Persoonlijke aandacht voor de mens én de match van een opdracht.

Wat zoeken wij in jou?
Analist ben je niet zomaar, dat zit in je bloed volgens ons. Analisten vragen altijd verder, zoeken de vraag achter de vraag en weten als geen ander de hoofd- en bijzaken van een vraagstuk te onderscheiden. Met een talent voor visueel presenteren van uitkomsten en adviezen ben jij in staat om opdrachtgevers optimaal te ondersteunen in hun besluitvorming. Om als analist succesvol te zijn is het belangrijk dat je een gedreven persoonlijkheid bent die gemakkelijk contact maakt en sterk is in communicatie en beïnvloeding. Jij bent in staat om jouw omgeving mee te krijgen in jouw ideeën en om te gaan met dynamische en soms politieke omgevingen. Verder:
– Ben je kritisch, adviesvaardig en heb je oog voor details;
– Heb je goede kennis van MS-Office;
– Beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.

Wat bieden wij?
Groei- en ontwikkelingsmogelijkheden; Investeer in jezelf en leer, groei en evalueer met ons trainings- en opleidingsprogramma. Samenwerking en betrokkenheid leiden tot succes. Bij Pure! Professionals vorm jij samen met je collega’s een vakgroep waarin jullie onderling kennis en ervaring met elkaar kunnen delen.
Financiële arbeidsvoorwaarden; Naast een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring plus 8% vakantiegeld, bieden wij een aantrekkelijke bonusregeling dat jouw harde werken beloont.
Vakantiedagen en pensioenregeling; Wij begrijpen dat werk niet alles is en dat je ook alvast nadenkt over jouw toekomst. Daarom krijg je minimaal 27 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband en bieden wij een pensioenregeling zodat jij met een gerust hart van het heden kunt genieten.
Mobiliteitsplan; Tegenwoordig is hybride werken bijna overal de norm, maar uiteraard heb je ook vervoer nodig om wanneer gevraagd op de locatie van de opdracht te kunnen komen. Daarom staat er voor jou een leaseauto klaar. Reis je liever met het openbaar vervoer of met eigen vervoer? Geen probleem, in dat geval ontvang jij van ons een mobiliteitspas of kilometervergoeding.
Welzijn; Als je goed voor je geest zorgt, wordt deze sterker, veerkrachtiger en heb je meer grip op je emoties. Via het online platform “Open Up” krijg jij direct toegang tot gecertificeerde experts die jou hierin kunnen begeleiden.

Last but not least. Bij Pure! Professionals geloven wij in de kracht van connecties. Regelmatig hebben wij daarom social events (zoals; werk diners, summer-event, kerstevent) die niet alleen het team versterken, maar ook het werkplezier vergroten!

Vragen of lijkt het je leuk om vrijblijvend een kopje koffie te komen drinken? Neem contact op met onze Recruiter Johanneke via e-mail, telefoon of WhatsApp.