Digitale transformatie, wie drijft dat?

Digitale transformatie, wie drijft dat?

Digitale transformatie, wie drijft dat? 150 150 marcreinoud_68d33y1c

Wie heeft de digitale transformatie van uw bedrijf geleid?

A: CEO

B: CTO

C: COVID-19

 

COVID-19 versnelt de digitale transformatie bij veel bedrijven, waarbij er langdurige weerstand wordt doorbroken. Dit geldt vast ook voor jou? Het virus bepaalt ineens jouw agenda en de prioriteiten wat betreft digitale transformatie. Maar wat betekent een digitale transformatie eigenlijk?

Digitale transformatie is het proces van organisaties (en van de mensen in deze organisaties) om de kansen, verwachtingen en mogelijkheden van de toenemende digitalisering in te zetten om de stap te maken naar een (meer) digitaal georiënteerde en wendbare organisatie, waar de klant centraal staat gedurende de gehele customer journey en waardoor de organisatie een (duurzame) bijdrage kan leveren aan mens en maatschappij.

Het is dus zoveel meer dan plotseling thuiswerken via Zoom. Het vraagt ​​bedrijven om te heroverwegen hoe je de impact van de uitbraak kunt verzachten, je bedrijf nu en op de lange termijn soepel laat draaien, ook op afstand en hoe je waarde kunt blijven leveren in een digitale wereld?

Onze professionals of analisten kunnen jou en je bedrijf helpen in dit proces. Wat wordt jullie visie op het thuiswerken, welke middelen (IT, facilitair en communicatief) moeten ingezet worden om hieraan te gaan voldoen? Ze kunnen een startpunt creëren van waaruit bepaald kan worden wat er precies moet gebeuren binnen jouw organisatie.

Wil je een keer van gedachten wisselen met een van onze Professionals, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.