Pure! Professionals bestaat 10 jaar!

Pure! Professionals bestaat 10 jaar!

Pure! Professionals bestaat 10 jaar! 945 453 marcreinoud_68d33y1c

In de waan van de dag gaan we aan de slag in januari 2016. Alleen 2016 is geen jaar als alle andere. 2016 is het jubileum jaar van Pure! en dat besef komt vrij snel. Het grappige is dat ik niet zoveel heb met leeftijden, immers dat is maar een getal, zo wil ik altijd doen overkomen. Maar als je dan opeens 10 jaar met je bedrijf bezig bent is dat wel een bijzonder getal geworden. Waarom is 9 of 11 jaar dan zoveel minder bijzonder?

Hoe dan ook, het is een feit en daar sta je ongemerkt toch meer bij stil dan je jezelf op voorhand voorneemt. 10 jaar!!! Beginnen in 2006 was niet zo moeilijk, zo leek het. Niet wetende wat je twee jaar later te wachten stond. Werken als niche speler in je vakgebied bij financiële instellingen is natuurlijk een prachtige focus. Maar als de crisis dan als eerste in de financiële sector in slaat, dan moet je wel even alle zeilen bij zetten. Drie zware en lange jaren lagen voor ons. Jaren waarin je uren werkt en waar veel vrije tijd is opgegaan aan hoofdbrekens ‘hoe nu verder!?’, maar altijd met het geloof in onze kracht!

Specialist in het vakgebied en in een branche. Het lijkt zo beperkt maar voor ons was het ontzettend sterk. Je bent uniek in wie je bent en hebt de beste professionals voor je klanten binnen je bereik. Investeren in je relatie met je opdrachtgever, investeren in de professionals en mede dankzij hun inzet een goed resultaat afleveren bij de opdrachtgevers. Wat je immers graag wilt is teruggevraagd worden! En met succes.

Na deze zware jaren kwamen we weer in de opgaande lijn terecht. Eindelijk weer mooiere jaren en vertrouwen in de toekomst. Inmiddels staat Pure! in de markt bekend als kwaliteitsleverancier in de vakgebieden PMO en Analyse, zijn we in staat om samen met de markt te komen tot een nieuw profiel welke wordt gemist in het werken volgens de Agile methode. Daar zijn we trots op!

En dan in het jaar dat je je 10-jarig jubileum viert verschijn je ook nog in 2 bijlagen over projectmanagement. Een keer bij het FD en een keer bij de Elsevier. Super mooie tijden zijn voor ons bedrijf aangebroken. Reeds ons jubileum goed gevierd met de collega’s. De collega’s die allemaal zo hard gewerkt hebben om ervoor te zorgen dat we op dit moment staan waar we staan.

Wat vliegt de tijd, het blijft een cliché, maar wel waar!

Leave a Reply