In de zomer van 2020 nam Pure! Professionals contact op met mij. Consultancy, hmm, niet voor mij, was mijn eerste reactie. De toon van het contact maakte echter wel dat ik de website bezocht: en de visie en aanpak beviel mij en maakte me nieuwsgierig. En Pure! maakt het waar: het echte contact, de oprechte interesse, de tijd die genomen werd om nader kennis te maken met mij (terwijl er niet direct een opdracht in te vullen was).  Dit is niet zomaar consultancy, dit is onderdeel worden van een ‘familie’.

Begin september ben ik gestart als Business Proces Analist via Pure! Professionals. Ik voel mij echt onderdeel van ‘de club’, ondanks dat ik nog niet veel collega’s live ontmoet heb. Alle mogelijkheden die er zijn om contact met elkaar te hebben, worden creatief benut. Digitale kennisdeling sessies, een wandeling in je buurt om je voortgang en leerdoelen te bespreken, geheimzinnige leuke post: Pure! doet het.

Qua opdracht krijg ik de kans mijzelf van een andere kant te laten zien, echt van waarde te zijn voor mijn opdrachtgever en één van mijn dromen te realiseren: (gebruikers)trainingen van een volle dag geven aan een hele diverse doelgroep, die middenin een groot verandertraject ook met nieuwe systemen en processen te maken krijgen. Nog lang niet uitgeleerd op mijn huidige opdracht, ben ik ook alweer nieuwsgierig naar de volgende: want Pure! kennende, zal dat ook weer iets moois opleveren!

Renskje, Pure! Professionals