Sinds september 2018 ben ik gestart bij Pure! Professionals in de rol van PMO en heb mij in de afgelopen jaren bij Pure! flink kunnen door ontwikkelen. Ik had zelf nog geen ervaring op het gebied van PMO, maar doordat Pure! mij verschillende trainingen, webinars, PMO-vakgroep sessies etc. (en daarmee het behalen van verschillende certificaten) heeft aangeboden heb ik de afgelopen 4,5 jaar kennis gemaakt met het PMO-werkveld en grote stappen kunnen maken.   

Pure! staat voor o.a. aandacht en betrokkenheid zowel voor de werknemer als de klant. Dit uit zich door de diners, de uitgebreide DoMiBo’s en de activiteiten die we eens in de zoveel tijd met het team doen om elkaar niet uit het oog te verliezen. Naast de leuke activiteiten is er ook ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke aandacht voor jou als werknemer. Periodiek vinden er voortgangsgesprekken met HR plaats om je verdere doelen te bespreken en te behalen. Commercie richt zich vooral op de (nieuwe) klanten, het warm houden van deze contacten om de verbinding met de klant te behouden.   

Wat mij aanspreekt in het werk als consultant, is dat geen één opdracht hetzelfde is. Erg fijn als je van afwisseling en uitdaging in je werk houdt. Daarnaast houdt Pure! rekening met jouw wensen en voorkeuren voor de plaatsing van de opdrachten. Er wordt gekeken naar welke soort organisatie, branche en/of opdracht het beste bij mij past en op die manier kan ik altijd waarde en kwaliteit leveren voor de klant, ook een van de kernwaarden waar Pure! voor staat!   

Nora, Pure! Professionals