Sinds mijn afstuderen heb ik altijd in de technische branche gewerkt. Dat deed ik met plezier, maar toch bleef de nieuwsgierigheid naar andere sectoren. Na een aantal keer van werkgever te zijn veranderd besloot ik dat ik graag op projectbasis wilde gaan werken. Juist in die periode werd ik benaderd door Pure! dat mij de mogelijkheid biedt op projectbasis te werken en daarmee een kijkje te nemen in andere sectoren. Sinds ik een paar maanden ben ik begonnen bij Pure! en is mijn eerste opdracht in de publieke sector. Een heel andere omgeving dan het bedrijfsleven waar ik uit kom en daarom erg leerzaam.

Wat ik heel prettig vind aan Pure! is dat vanaf dag één duidelijk is dat je ontwikkeling als consultant centraal staat. Dat zijn geen loze woorden die alleen tijdens de sollicitatieprocedure gelden, maar nu ik hier een paar maanden werk kan ik zeggen dat Pure!dat echt waarmaakt. Direct werd ik aangespoord om certificaten in Prince2 en Agile Scrum te halen. Deze methodieken heb ik bij mijn eerste opdracht direct in de praktijk kunnen brengen. Daarnaast heb ik ook al verschillende masterclasses mogen volgen die me echt helpen de blik op m’n werk te verruimen. Daar komt bij dat je je aansluit bij een vakgroep die met enige regelmaat samenkomt om workshops of lezingen te combineren met een hapje eten. Zo leer je je collega’s kennen, waardoor je ook gebruik kunt maken van hun kennis en ervaring. En natuurlijk wordt er niet alleen gewerkt, maar zijn er ook diverse borrels, werkdiners, dit allemaal georganiseerd door een klein, enthousiast team dat de consultant echt op één zet, maar ook (sportieve) uitjes geïnitieerd vanuit de medewerkers.

Hoewel ik er pas een paar maanden werk heb ik al enorm veel geleerd. Ik ben dan ook heel benieuwd tot wat voor moois dit nog gaat leiden!

Max, Pure! Professionals