Over Pure! Professionals

Onze missie & focus

Missie

Bij Pure! staan wij voor betrokkenheid en kwaliteit. Wij willen anders zijn dan het gemiddelde consultancybureau. Wij kiezen voor echte, persoonlijke aandacht in alles; aandacht voor de mens, de klant en het vakgebied. Hiermee bouwen we aan lange termijn relaties en kiezen we voor blijvende toegevoegde waarde. Door bewust te kiezen voor PMO en Business Analyse bieden we focus en zijn we specialist in ons vak.

Focus

Door een focus te kiezen zijn we herkenbaar als kwaliteitsspeler. Als specialist in PMO en Business Analyse excelleren we in ons vak en bieden duurzame toegevoegde waarde. We lopen voorop en zijn betrokken bij de ontwikkeling van de vakgebieden PMO en analyse, deze kennis delen we graag bij onze klanten. Onze professionals brengen hun best practices in in o.a. de Zorg, Overheid, Finance en Publieke sector

Marc Reinoud over Pure! Professionals

“Als directeur van Pure! heb ik het plezier om elke dag te werken met een team dat het beste uit zichzelf wil halen en gaat voor blijvende resultaten. Toen ik Pure! Professionals in 2006 startte was het mijn ambitie om een bedrijf neer te zetten dat gaat voor de mens. Door mijn eigen ervaring in de consultancy weet ik precies waar je als bedrijf het verschil kan maken voor je mensen én je klanten en dat is aandacht. Aandacht is de sleutel tot succes, zowel bij het team als bij onze klanten.

We zijn heel herkenbaar door onze focus op PMO en Business- en Procesanalyse, maar we onderscheiden ons door onze goede mensen! Wij bouwen op ons team van echte professionals, met sterke competenties en vakkennis. Zij maken het verschil voor onze klanten en daarmee voor Pure!. Om hen hier maximaal in te ondersteunen investeren we sterk in aandacht, onder andere door middel van ontwikkeling en sociale events.

Binnen Pure! ben ik algemeen verantwoordelijk, maar focus ik mij het liefst op de ontwikkeling van het bedrijf naar de toekomst, het binden en boeien van ons team en het aannemen van nieuwe professionals.”

Wij zijn persoonlijk en open

Pure! Professionals is een consultancybureau met een platte en open organisatiestructuur. Ons MT is voor iedereen bereikbaar en benaderbaar. We houden van een persoonlijke relatie met onze consultants en onze klanten. Écht contact is belangrijk voor ons.

Wij zijn professioneel

In onze PMO en Business Analyse opdrachten laten wij zien dat wij ons vak verstaan. We hebben een professionele houding en gaan voor een blijvend resultaat.

Wij zijn mensgericht

Onze mensen vormen de basis voor het succes van ons bedrijf, daarom zetten wij hen centraal. Wij investeren in ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden van onze consultants. Onze consultants willen excelleren in uw PMO en analyse; wij zorgen ervoor dat zij dit kunnen doen. Wij zorgen voor binding in ons team door maandelijkse events zoals borrels, dinersessies en kennissessies.

Wij zijn communicatief

Niet alleen in PMO en Business Analyse maakt communicatie ten allen tijde het verschil, ook goede communicatie binnen een team of naar een klant is belangrijk. Daarom besteden wij veel aandacht aan communicatie binnen ons bedrijf en aan de communicatieve vaardigheden van onze consultants.

Wij gaan voor kwaliteit

In PMO en Business Analyse gaat het altijd om kwaliteit. Wij zoeken daarom altijd naar de beste PMO’er en Business Analist om deze kwaliteit te blijven leveren. We lopen voorop in ons vakgebied en investeren hier doorlopend in door middel van training, coaching en intercollegiaal overleg.

Wij zijn puur

Het is niet alleen onze naam, Pure! Professionals, maar ook onze cultuur. Wij staan voor een open, eerlijke en transparante manier van werken. We voelen ons goed bij een pure samenwerking, op alle fronten.