Ik ben bij Pure! Professionals gestart in de rol van PMO/Business-/proces analist. Dit was vanuit mijn vorige werk een mooie nieuwe stap die ik heb kunnen zetten. Na mijn studie ben ik als consultant gaan werken bij werkgevers die lang niet zo’n groot netwerk hebben als Pure! Professionals dat heeft.

Zelf heb ik een technische achtergrond, maar ik kreeg de kans om bijvoorbeeld te werken voor een semioverheidsinstelling. Erg fijn voor iemand die van afwisseling houdt! Dat maakt het voor mij ook leuk om op verschillende projecten te zitten en een kijkje in de keuken te kunnen nemen bij diverse opdrachtgevers.

Wat ik persoonlijk fijn vind aan Pure! is dat er een hecht en betrokken team achter zit. Zowel de collega’s op kantoor als de professionals in het werkveld. Als je een vraag hebt zijn er altijd meerdere collega’s die je graag willen helpen.

De vele leuke evenementen en de gezellige sfeer tijdens de regelmatige werkoverleggen dragen hieraan zeker bij en je krijgt ruim de mogelijkheid om je collega’s goed te leren kennen!

Ugur, Pure! Professionals