In juli 2022 ben ik gestart in de functie van PMO’er bij Pure! Professionals. Zonder ervaring in deze rol, maar met de juiste handvaten, zoals trainingen en cursussen die Pure! Professionals biedt durfde ik de stap toch te nemen en heb ik er geen moment spijt van gehad. Ondertussen ben ik al weer een jaar werkzaam bij Pure! en zit ik op een leuke opdracht bij een grote werkgever, heb ik mijzelf al een stuk verder ontwikkeld doormiddel van trainingen en cursussen en heb ik mijn Agile Scrum mogen behalen. In korte tijd is er veel mogelijk gemaakt en daar ben ik trots op.

De eerste keer dat ik bij Pure! Professionals binnenliep voelde ik mij meteen al welkom. Ik ben onwijs blij met het team, de leuke uitjes, borrels en de gezelligheid. Naast deze dingen ben ik altijd op zoek naar nieuwe werkomgevingen en stof om te leren, gelukkig kan Pure! mij hierin ondersteunen door verschillende opdrachten aan te bieden en mee te denken in persoonlijke, maar ook vaktechnische groeimogelijkheden.

Voor mij persoonlijk ben ik blij dat ik de stap heb gemaakt naar detachering, omdat ik zo meer te zien krijg van de verschillende werkvelden die er zijn en verschillende projecten kan ondersteunen in verschillende organisaties. Wat ik als prettig ervaar is dat er altijd wordt gekeken welke branche en opdracht bij jouw profiel aan sluit. Wanneer je affiniteit hebt met een bepaalde sector wordt er ook echt gezocht naar de beste match tussen jou en het bedrijf.

Kimberly, Pure! Professionals