Archives

Jochien Goote 750 750 marcreinoud_68d33y1c

Jochien Goote

“In mijn werk vind ik het leuk om mensgericht te werken en te coachen, collega’s in hun kracht te zetten, mijn werk goed te doen zodat andere hun werk nog beter kunnen doen, maar ik ben ook graag de coördinator, organisator en motivator. “

Renskje Houten 750 750 marcreinoud_68d33y1c

Renskje Houten

Ik heb een brede ervaring met Business processen in diverse branches zoals FMCG, verzekeringen, opleidingen en retail. Met weinig middelen, soms met kleine stappen: maar vooral samen het verschil maken, zodat er effectiever en efficiënter gewerkt kan worden: dat motiveert mij. Processen uitdenken, zowel in detail met de gebruiker als keten overstijgend, in gesprek met alle onderdelen van de business en met IT: ik ga voor een breed gedragen verandering. Door scherpe analyses te maken, bruggen te bouwen over afdelingen heen en gebruikers aan te haken en te trainen, draag ik bij aan een strak en helder proces, bijpassende tooling en getrainde, betrokken gebruikers.”

Ugur Albayrak 750 750 marcreinoud_68d33y1c

Ugur Albayrak

“Als PMO’er en Analist haal ik energie uit het leren kennen van mensen, nieuwe opdrachtgevers en hun processen. Ik ben een geboren luisteraar, sterk analytisch en organisatorisch ingesteld, hierdoor kan ik de wensen en behoeften van verschillende stakeholders vertalen naar oplossingen. Stilzitten past mij niet… werken aan de toekomst van de opdrachtgever en processen, dat is mijn passie!”

Jane de Groot 750 750 marcreinoud_68d33y1c

Jane de Groot

“Ik ben een ervaren en betrokken Business Process Analyst. Het analyseren, verbeteren en implementeren van processen is iets wat ik erg graag doe. Kwaliteit staat bij mij altijd voorop. Als een echte verbinder weet ik goede banden op te bouwen met mijn omgeving, wat positief bijdraagt tot het behalen van mooie resultaten!”

Maaike Walter 500 500 marcreinoud_68d33y1c

Maaike Walter

“Ik ben sinds september 2018 in dienst bij Pure! Professionals. Ik heb 8 jaar ervaring als PMO. Naast het vlekkeloos laten verlopen van de dagelijkse gang van zaken binnen uw organisatie en programma/project, staan integriteit, organisatiesensitiviteit en samenwerking, absoluut voorop.”

Annabelle van der Weerdt 750 750 marcreinoud_68d33y1c

Annabelle van der Weerdt

“Sinds augustus 2018 werk ik bij Pure! Professionals. Van jongs af aan ben ik bezig met bouwen, creëren en inrichten. Een baan als Business Procesmanager/Analist, waarin ik processen en systemen kan verbeteren, is mij dan ook op het lijf geschreven. Ik werk graag in teamverband om verbeteringen te realiseren.”

 

Nora Visser 750 750 marcreinoud_68d33y1c

Nora Visser

“Als PMO’er ben ik ontzettend gedreven, positief kritisch en organisatorisch sterk ingesteld en daardoor weet ik ondanks de drukte altijd het overzicht te bewaren. Het analyseren, optimaliseren en coördineren van processen is wat ik graag doe en breng dit allen graag samen in een groeipad binnen het vak PMO.”

Natascha Goedemans 500 500 marcreinoud_68d33y1c

Natascha Goedemans

“Ik ben in 2018 gestart bij Pure! Professionals als PMO’er. Enthousiast, oplossingsgericht, positief kritisch en doorzettingsvermogen zijn woorden die mij goed beschrijven. Mensen motiveren, en zoeken naar oplossingen is waar ik heel veel energie uit haal. Ik werk gestructureerd en weet ondanks de druk het overzicht te bewaren.”

Aletta Snijders-de Kock van Leeuwen 750 750 marcreinoud_68d33y1c

Aletta Snijders-de Kock van Leeuwen

“Mijn naam is Aletta Snijders en sinds 2016 ben ik in dienst bij Pure! Professionals. Ik zet mij graag in om processen te analyseren en te verbeteren, waarbij ik met name veel kennis en ervaring heb in de Hypotheek processen.”

Annemieke Pieters 750 750 VersGemerkt

Annemieke Pieters

“Mijn naam is Annemieke Pieters en ben als PMO’er werkzaam bij Pure! Professionals. Een ervaren, toegewijde, flexibele en enthousiaste PMO’er, werkzaam sinds 2010 binnen verschillende lijn, project-en programma omgevingen in het bankwezen. De hectiek, dynamiek, het scherp blijven, samenwerken met collega’s om de verschillende doeleinden te halen is altijd een leuke uitdaging.”