Archives

Max Cramer 750 750 marcreinoud_68d33y1c

Max Cramer

“In mijn ervaring als project- en proces manager heb ik altijd geschakeld tussen werken op operationeel en strategisch niveau. Ik haal er plezier uit te kijken hoe processen beter kunnen en acteer ook graag in de implementatie van die verbetering. Daarbij heb ik altijd oog voor persoonlijke relaties. Hierdoor weet ik mensen aan mij te binden en mee te krijgen naar het gewenste doel.”

Jeroen Post 750 750 marcreinoud_68d33y1c

Jeroen Post

Mijn krachten liggen o.a. in mijn leervermogen, flexibiliteit en positief kritische houding. Door concreet te ervaren, kan ik processen begrijpen, opbreken en hervormen. Ik krijg veel energie van het schakelen met mensen. In gesprek gaan en luisteren naar collega’s om hen en de organisatie in hun kracht te zetten.”

Roelf de Waard 750 750 marcreinoud_68d33y1c

Roelf de Waard

“Data overzichtelijk maken en het verhaal achter de data begrijpen, dat is waar ik energie uit haal. Ik denk graag na over informatie vraagstukken; ‘welke data is nodig en wat is het doel?’ Het liefst doe ik dit in een dynamische omgeving die nog volop in ontwikkeling is.”

Joanne Lewis 750 750 marcreinoud_68d33y1c

Joanne Lewis

“Als ervaren PMO-er voel ik mij als een vis in het water op plekken waar ik rust, orde en structuur kan aanbrengen. Ik krijg enorm veel energie wanneer ik de mens en organisatie in ontwikkeling zie. Daarbij is observeren, luisteren en de soms gedurfde vragen stellen KEY. Mijn motto is daarom ook: Teamwork makes the dream Work!”

Roger Wiersma 750 750 marcreinoud_68d33y1c

Roger Wiersma

Met een achtergrond in hospitality is servicegerichtheid vanzelfsprekend in de wijze waarop ik mijn werk uitvoer. Kan iets beter, efficiënter en hoe creëren wij een win-win situatie. Als PMO’er zoek ik hiervoor naar logische en goed uitvoerbare oplossingen. Dit met een eerlijke houding en doorzettingsvermogen voor het beste resultaat.

Judith Spruijt 750 750 marcreinoud_68d33y1c

Judith Spruijt

In mijn rol als PMO’er haal ik voldoening uit het boeken van resultaten door verbinding te maken met mensen. Ik voel me een spin in het web, ik zorg er graag voor dat alles geregeld is en dat iedereen een passende positie heeft waardoor er optimaal wordt gepresteerd. Kenmerkend is mijn energieke en enthousiaste aanpak.

Kimberly Gortmans 750 750 marcreinoud_68d33y1c

Kimberly Gortmans

Volledige ondersteuning bieden, meedenken in verbeterprocessen en luisteren naar de behoeftes van verschillende niveaus staan centraal in mijn manier van werken. Ik ben sociaal, open, eerlijk en heb goede communicatie hoog in het vaandel staan. Door oprechte interesse in verschillende werkvelden kan ik mij als PMO’er makkelijk bewegen binnen een organisatie.

Sanne Oosting 750 750 marcreinoud_68d33y1c

Sanne Oosting

Als PMOer kom ik goed tot mijn recht in een dynamische omgeving. Ik bewaak het overzicht en zorg ervoor dat alles gestroomlijnd loopt. Waar een proces nog niet soepel loopt, kijk ik wat er efficiënter zou kunnen. Dit doe ik door middel van open communicatie, kritische vragen en een gezonde dosis humor. 

Victor van der Velde 750 750 marcreinoud_68d33y1c

Victor van der Velde

Structuur zonder bureaucratie, als PMO’er is dit mijn streven. Na een startup op hebben te zien groeien tot een multinational kan ik met zekerheid zeggen dat een dynamische omgeving mijn thuis is. Pragmatisch ingesteld zoek ik naar oplossingen die stapsgewijs kunnen worden gerealiseerd. 

Nanou Vos 750 750 marcreinoud_68d33y1c

Nanou Vos

“In 2021 ben ik gestart als PMO’er. Ik ben praktisch ingesteld en maak mezelf snel dingen eigen. Ik ben goed in planning en structuur aanbrengen. Mensgericht en communicatie vind ik belangrijk.
Bovenstaande doe ik met een open blik, een enthousiaste, eerlijke en oprechte houding en met een grote dosis doorzettingsvermogen.”