Archives

Roger Wiersma 750 750 marcreinoud_68d33y1c

Roger Wiersma

Met een achtergrond in hospitality is servicegerichtheid vanzelfsprekend in de wijze waarop ik mijn werk uitvoer. Kan iets beter, efficiënter en hoe creëren wij een win-win situatie. Als PMO’er zoek ik hiervoor naar logische en goed uitvoerbare oplossingen. Dit met een eerlijke houding en doorzettingsvermogen voor het beste resultaat.

Judith Spruijt 750 750 marcreinoud_68d33y1c

Judith Spruijt

In mijn rol als PMO’er haal ik voldoening uit het boeken van resultaten door verbinding te maken met mensen. Ik voel me een spin in het web, ik zorg er graag voor dat alles geregeld is en dat iedereen een passende positie heeft waardoor er optimaal wordt gepresteerd. Kenmerkend is mijn energieke en enthousiaste aanpak.

Kimberly Gortmans 750 750 marcreinoud_68d33y1c

Kimberly Gortmans

Volledige ondersteuning bieden, meedenken in verbeterprocessen en luisteren naar de behoeftes van verschillende niveaus staan centraal in mijn manier van werken. Ik ben sociaal, open, eerlijk en heb goede communicatie hoog in het vaandel staan. Door oprechte interesse in verschillende werkvelden kan ik mij als PMO’er makkelijk bewegen binnen een organisatie.

Sanne Oosting 750 750 marcreinoud_68d33y1c

Sanne Oosting

Als PMOer kom ik goed tot mijn recht in een dynamische omgeving. Ik bewaak het overzicht en zorg ervoor dat alles gestroomlijnd loopt. Waar een proces nog niet soepel loopt, kijk ik wat er efficiënter zou kunnen. Dit doe ik door middel van open communicatie, kritische vragen en een gezonde dosis humor. 

Victor van der Velde 750 750 marcreinoud_68d33y1c

Victor van der Velde

Structuur zonder bureaucratie, als PMO’er is dit mijn streven. Na een startup op hebben te zien groeien tot een multinational kan ik met zekerheid zeggen dat een dynamische omgeving mijn thuis is. Pragmatisch ingesteld zoek ik naar oplossingen die stapsgewijs kunnen worden gerealiseerd. 

Falco Westerbaan van der Meij 750 750 marcreinoud_68d33y1c

Falco Westerbaan van der Meij

“”Hoe kan iets anders en hoe kan iets beter” daar krijg ik energie van: het meedenken en sparren om verbeteringen te ontdekken. Sterke punten van mij zijn onder meer dat ik vanuit diverse invalshoeken naar problemen kan kijken, ik heel kritisch ben en ik altijd op zoek ben naar mogelijke verbeteringen. Bovendien ben ik erg sociaal, een echte teamplayer en iemand die graag mensen helpt.”

Nanou Vos 750 750 marcreinoud_68d33y1c

Nanou Vos

“In 2021 ben ik gestart als PMO’er. Ik ben praktisch ingesteld en maak mezelf snel dingen eigen. Ik ben goed in planning en structuur aanbrengen. Mensgericht en communicatie vind ik belangrijk.
Bovenstaande doe ik met een open blik, een enthousiaste, eerlijke en oprechte houding en met een grote dosis doorzettingsvermogen.”

Jane de Groot 750 750 marcreinoud_68d33y1c

Jane de Groot

“Ik ben een ervaren en betrokken Business Process Analyst. Het analyseren, verbeteren en implementeren van processen is iets wat ik erg graag doe. Kwaliteit staat bij mij altijd voorop. Als een echte verbinder weet ik goede banden op te bouwen met mijn omgeving, wat positief bijdraagt tot het behalen van mooie resultaten!”

Maaike Walter 750 750 marcreinoud_68d33y1c

Maaike Walter

“Ik ben sinds september 2018 in dienst bij Pure! Professionals. Ik heb geruime ervaring als PMO. Naast het vlekkeloos laten verlopen van de dagelijkse gang van zaken binnen uw organisatie en programma/project, staan integriteit, organisatiesensitiviteit en samenwerking, absoluut voorop.”

Annabelle van der Weerdt 750 750 marcreinoud_68d33y1c

Annabelle van der Weerdt

“Sinds augustus 2018 werk ik bij Pure! Professionals. Van jongs af aan ben ik bezig met bouwen, creëren en inrichten. Een baan als Business Procesmanager/Analist, waarin ik processen en systemen kan verbeteren, is mij dan ook op het lijf geschreven. Ik werk graag in teamverband om verbeteringen te realiseren.”